Analgosedare | Zambet Fericit | Medart Clinic | Stomatologie Pediatrica
Analgosedare 2018-11-21T14:03:16+00:00

Analgosedare

Ce faceti cand copilul nu se lasa convins sa urce in scaun la medicul stomatolog pediatru?

Probabil mulți dintre dvs. v-ați confruntat cu astfel de situații. Cu toate ca anumite interventii sunt obligatorii pentru sanatatea orala a copiilor.  Lipsa acestora poate genera efecte nedorite pe termen lung, cei mici refuza cu incapatanare orice propunere amiabila de a colabora si nu pot fi convinsi sa urce in scaun pentru a accepta tratamentul. Din fericire, avem vesti bune! Stomatologia pediatrică a evoluat suficient de mult în ultimii ani și au fost introduse metode de sedare, cu rezultate laudabile.

Pe langa inhalosedare, metoda deja cunoscuta si cu rezultate bune, o solutie alternativa cu sanse maxime de reusita este analogo-sedarea. Aceasta tehnica de Analgosedare, disponibila acum si în cabinetul Dinte Fericit, constă în injectarea intravenoasă cu ajutorul unei branule a unei substanțe calmante, in colaborare cu un medic specialist anestezist.

Operatiunea este minim invaziva si chiar daca anumiti parinti manifesta retineri in faza initiala de acceptare a acestei metode, rezultatele de tratament compenseaza din plin discomfortul.

Mai multe despre informatii:

Alte servicii stomatologice oferite de Medart Clinic: