Med'Art

Epilare Definitiva laser in Cluj cu aparatura medicala de ultima generatie.

La Med’Art Clinic folosim doua din cele mai bune aparate de epilare definitiva laser din lume si anume Deka Motus AX si Cocoon Primelase Hr, ambele laser Alexandrite, cel mai eficient pentru fototipurile 1-4, denumit si ”Standardul de aur in epilare definitiva”.

Deka Motus AX este noul aparat Revolutionar de epilare definitiva din Clinica Med’Art, un laser Alexandrite Medical de 755 nm, cu o putere maximă de 6000 W, dar si unul din cele mai nedureroase aparate de epilare definitiva, datorita noii sale tehnologii Moveo. Conform studiilor, este cu 20% mai eficient decat epilarea cu laser Dioda.

Cu tehnologia Moveo, oferim rezultate superioare în epilarea definitiva cu laser, fata de alta aparatura din piata. Este aproape fara durere! Motus Ax asigură un tratament confortabil și sigur pentru toți pacienții. Laserul emite o lumină pulsată, care poate fi setata individual în funcție de tipul de piele și păr, pentru a reduce disconfortul sau iritația pielii.

Deka a revolutionat tratamentul de epilare definitiva fiind cel mai eficient si rapid laser, de aceea putem trata zone mari intr-un timp scurt si cu un numar redus de sedinte.

DEKA Motus AX cu Tehnologia Moveo tratează si alte fototipuri, de la pielea deschisă la cea închisă la culoare. Nici un laser nu trateaza părul alb, roșu, gri sau blond, dar Moveo utilizează o lungime de undă Alexandrite ce tratează cu succes chiar și părul fin, de culoare saten deschis.

Motus AX Deka este atât de eficient, încât poate elimina până la 90% din păr în doar 7 – 8 ședințe de tratament (față de 14 ședințe pe care le necesită in mod normal alte aparate de epilare definitivă cu laser).

Vârful de safir din aplicatorul de la Motus AX are diametrul de 2 cm și reușește sa epileze o suprafata de 100 cm pătrați în doar 25 de secunde! Motus AX asigura un tratament mult mai rapid si lipsit de disconfort comparativ cu alte lasere de epilat de pe piață.

Avantaje Epilare Definitiva cu Deka Motus AX:

 • Cel mai performant laser Alexandrite de Epilare definitivă!
 • Până la 90% din păr eliminat în doar 7-8 sedinte de epilare!
 • Fără energie pierduta, datorită tehnologiei Moveo.
 • Eficient pentru multe tipuri de păr, inclusiv părul fin sau părul gros
 • Sigur pentru orice tip de piele, inclusiv pe pielea inchisa la culoare
 • Risc minim de arsură sau depigmentarea pielii
 • Confort maxim si durere minima, datorită sistemului de răcire integrat
 • Rezultate rapide și permanente, piele fină tot timpul anului!
Med'Art

Primelase Hr by Cocoon Medical

La Med’Art Clinic folosim Laserul Primelase HR, care este unul din cele mai eficiente sisteme de epilare definitiva cu fibra Alexandrite din lume si printre cele mai rapide si puternice lasere.

Laserul nostru medical asigura rezultate excelente pentru fototipurile 1-4. Produs de compania spaniola Cocoon, Primelase face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetica, realizand tratamente la cele mai inalte standarde.

Avantaje Epilare Definitiva Laser cu Primelase HR

 • Foliculii de par sunt distrusi in proportie de 70% dupa primele sedinte!!
 • Caldura difuzata in firul de par ucide folicul, astfel incat niciun alt fir de par nu va mai creste din foliculii lezati.
 • Poate fi tratata orice parte a corpului, oricat de delicata ar fi (fata, axila, sani sau zona inghinala).
 • Elimina foliculita si impiedica cresterea firelor de par pe sub piele.
 • Timpul de tratament este foarte scurt, datorita livrarii unui impuls pe secunda.
 • Tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mult mai putin dureros comparativ cu alte lasere de pe piata!
 • Cel mai eficient tratament impotriva Hirsutismului.

Frecventa tratamentului si numarul de sedinte de epilare necesare

La Med’Art Cluj-Napoca tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase HR se efectueaza la un interval de 4-6 saptamani si sunt recomandate un minimum de 6 sedinte.

Cat de mult dureaza efectul epilarii definitive?
Pentru a tine sub control foliculii de par, care se pot activa in urma modificarilor hormonale, si a va bucura de o piele matasoasa timp indelungat, sunt recomandate sedinte de intretinere efectuate o data la 6 – 12 luni.

Rezultate excelente de la prima sedinta de epilare

Epilatul definitiv cu Laserul Primelase HR ofera rezultate imbatabile inca de la prima sesiune de epilare definitiva. Indeparteaza parul nedorit de pe toata suprafata pielii. Dupa efectuarea primei sedinte, aproximativ 20 – 40% din firele de par de pe zona tratata va cadea treptat dupa 2 saptamani.

Putere controlata a laserului:
Diferenta dintre primelase HR si alti competitori este ca primelase HR permite folosirea unor pulsuri scurte cu o energie inalta. Are o viteza ridicata astfel incat energia sa fie controlata in orice moment si sa se obtina cele mai bune rezultate.

Viteza maxima:
Frecventa de repetitie pana la 3Hz, impreuna cu diferite marimi de spot alimenteaza si face ca primelase HR sa fie unul dintre cele mai rapide si eficiente echipamente de pe piata. Primelase HR foloseste sistemul “crystal freeze”, de racire creat exclusiv de cocoon medical care in mod constant si automat ajusteaza temperatura facand astfel ca epilarea laser sa fie mult mai sigura.

Primelase HR are avantajul de a elibera uniform energia, evitand astfel suprapunerile. Foloseste un sistem de impulsuri patrate care permite livrarea intregii energii programate in mod uniform, ceea ce inseamna ca epilarea se face mult mai eficient.
Ce afectiuni tratam cu ajutorul epilarii definitive in cadrul clinicii Med’Art?

Laserul nostru de epilare definitiva trateaza cu succes Foliculita, Hirsutismul sau Hipertricoza. Hirsutismul este o afectiune ce provoaca cresterea parului in exces in zone in care lipseste de regula cum ar fi fata, mustata, piept, abdomen sau spate.

Cauze Hirsutism: La pubertate, ovarele unei fete incep sa produca un amestec de hormoni sexuali feminini si masculi, ce cauzeaza cresterea parului la axile si zona pubiana. Hirsutismul poate aparea daca amestecul devine dezechilibrat cu o proportie prea mare de hormoni sexuali.

De asemenea, hirsutismul poate fi cauzat si de:
 • Sindromul ovarului polichistic
 • Sindromul Cushing
 • Hiperplazia suprarenala congenitala
Pentru a elimina parul nedorit, cel mai eficient tratament este cel de epilare definitiva cu laser.

Cauzele Foliculita:
 • Igiena precara
 • Mediu umed
 • Epilare cu ceara sau cu epilatorul
 • Transpiratie in exces

Fie ca povestim despre foliculita la femei sau barbati, tratamentul cu epilare definitiva este cea mai eficienta solutie de rezolvare a acestei probleme. De cele mai multe ori foliculita se amelioreaza sau dispare chiar dupa o singura sedinta de epilare definitiva.
Ce se întâmplă după tratament? Dupa tratamentul cu laserul Primelase HR, pot aparea usoare inrosiri ale pielii sau mici iritatii locale. Sunt asemanatoare celor de dupa epilarea cu ceara, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge pana la 72h in cazul zonelor cu par mai des sau in cazul pielii reactive.

In cazul in care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termala repetat la interval de o ora pe zona tratata. Dupa epilarea fetei, medicul dermatolog recomanda utilizarea unei creme cu factor de protectie.

Sunt interzise in ziua in care s-a efectuat tratamentul dusurile fierbinti pe zona tratata sau saunele.

Dupa prima sedinta, firele de par din zona tratata vor creste ca de obicei. Dupa un interval de 10-14 zile, aceste fire de par, a caror radacina intra in regresie, vor cadea singure. Un masaj usor cu o manusa exfolianta poate accelera acest proces. Pe masura realizarii mai multor sedinte de epilare definitiva, se va remarca un ritm mai lent de crestere al firelor de par, care vor deveni mai subtiri.