Dr. Alexandru Mocanu

Dr Alexandru Mocanu

Dr  Alexandru Mocanu, medic specialist dermatolog,

S-a nascut in Cluj-Napoca in anul 1985.  A absolvit Colegiul National “Emil Racovita” in anul 2003.

Ulterior, a urmat cursurile Facultatii de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, pe care a absolvit-o in anul 2009.

Timp de 3 ani, a efectuat stagii de specialitate in medicina interna si oncologie in cele mai importante spitale clujene. In perioada 2013-2017, s-a pregatit teoretic si practic ca medic rezident in specialitatea dermatovenerologie, in cadrul Clinicii de Dermatologie Cluj-Napoca.

In anul 2015 a obtinut titlul de master in cosmetologie si dermofarmacie. A sustinut lucrarea de disertatie cu titlul „Aplicatii terapeutice si estetice ale toxinei botulinice tip A”.

In paralel cu pregatirea clinica, a participat la congrese, conferinte si cursuri de specialitate, la nivel national si international.  S-a perfectionat in ramuri ale dermatologiei precum: dermatologia clinica, dermatoscopia, dermatologia pediatrica, laserterapie, chirurgia dermatologica si dermatologia estetica.

Dr Alexandru Mocanu A luat parte la diverse activitati de voluntariat si campanii de awareness privind expunerea la soare, acneea la adolescenti, preventia si detectia cancerelor de piele. In prezent, este medic specialist dermatolog in cadrul Med’Art Clinic si membru al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie (EADV), al Societatii Romane de Dermatologie (SRD), al Societatii Romane de Dermato-Oncologie (SRDO) si al Asociatiei Dermatologilor Transilvani (ADT).

In practica clinica, Dr Alexandru Mocanu pune accent pe importanta cunostintelor medicale, a tehnologiei de ultima generatie si a construirii unei relatii de parteneriat cupacientii sai, bazata pe sinceritate si incredere.

Considera ca rolul dermatologului este de a oferi servicii medicale de calitate, personalizate si de a se stradui in permanenta sa mentina o relatie de parteneriat intre pacient si medic, astfel incat fiecare pacient sa se poata bucura de sanatatea si frumusetea pielii sale.

Program

Vineri: 12 – 17