Dr. Lucian Fodor

Dr Lucian Fodor a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie ″Iuliu Haţieganu″, Cluj-Napoca, descoperindu-şi pasiunea pentru chirurgie.

În urma participării la cursuri de chirurgie plastică si estetică, stagii de pregătire în San Francisco şi Baltimore, Dr. Fodor a înţeles faptul că îşi poate ajuta pacienţii prin înfrumuseţarea exterioară a corpului lor. A decis să facă specializarea la Universitatea de Medicină “Bruce Rappaport” din Haifa, Israel, respectiv Universitatea “Johns Hopkins” din Baltimore şi Universitatea California din San Francisco. Pregătirea lui a presupus efectuarea a numeroase operaţii complicate folosind tehnici moderne şi tehnologie de ultimă oră.

În anul 2006, când a terminat specializarea, s-a întors în România. Are contract cu doua spitale din Israel unde anual efectuează operaţii folosind tehnici moderne. Dr. Fodor este doctor în ştiinţe medicale, a publicat numeroase articole în reviste de prestigiu din străinătate. A participat activ la congrese internaţionale.

Fascinaţia pentru frumuseţea exterioară devine din ce în ce mai puternică în societatea actuală, imaginea perfectă fiind promovată prin intermediul tuturor canalelor media.

Cariera perfectă, familia perfectă, statutul social şi o încredere în sine – toate acestea gravitează în jurul ideii de chip şi contur corporal cât mai apropiate de perfecţiune. Obţinerea acestui lucru nu mai este imposibilă datorită vastelor opţiuni şi posibilităţi pe care ni le oferă, în prezent, tehnologiile chirurgiei estetice. Tehnicile chirurgiei moderne au capacitatea de a îndeplini – parţial sau chiar în totalitate – nevoile emoţionale şi psihologice ale pacienţilor care îşi doresc o schimbare.

Domeniul medicinii estetice a devenit azi rezultatul împletirii rafinamentului artistic al modelării corporale cu tehnologiile inovatoare, de ultimă generaţie.

Munca medicului estetician reprezintă o încrustare a frumosului în trup, o reală modelare artistică a acestuia. Să iubeşti frumuseţea înseamnă să o creezi, iar crearea frumosului este o artă care are capacitatea de a provoca fericire, împlinire şi satisfacţie.

Program

Luni: 17-22
Miercuri: 17-22