Dr. Veronica Moisil

Dr Veronica Moisil  s-a nascut intr-o familie ale carei valori sunt educatia si corectitudinea. A urmat studiile preuniversitare in Deva, iar în 2001 a absolvit Facultatea de Medicina in Cluj-Napoca unde a decis sa urmeze specializarea in Dermatologie, care s-a transformat din meserie in pasiune.

In 2009 a infiintat cabinetul dermatologic Estetderm din Bistrita. In scurt timp a reusit sa castige increderea si aprecierea pacientilor. Acest lucru a determinat-o sa accepte provocarea si sa se alature doamnei doctor Ruxandra Cutus.  Impreuna au format in Cluj-Napoca, un centru dermatologic care sa ofere pacientilor servicii complexe de dermatologie, bazate pe profesionalism si colaborare, avand la indemana multiple posibilitati de diagnostic si tratament, precum si sprijinul unei echipe pasionate de aceasta meserie.

Dr Veronica Moisil este interesata in mod special de partea interventionista a dermatologiei. (excizii chirurgicale, injectare toxina botulinica (botox), acid hialuronic, dermato-oncologie si dermatoscopie dar si estetica faciala.  Se straduieste mereu sa fie la curent cu ultimele tehnici si substante utilizate in dermatologie, participand periodic la congrese si cursuri de perfectionare in Europa.

Au fost multe excursii in scop didactic, pe care le-a facut la clinici din Europa, simpozioane si cursuri pentru injectat (acid hialuronic, botox şi mezoterapie).

Dr Veronica Moisil medic dermatolog Cluj este acum trainer international cooptat de un mare producator de substanţe pentru injectat. Astfel, ea invata de la cei mai buni experti din Franta, Austria, Germania, Monte Carlo, sau Spania si transmite mai departe, in calitate de expert, secretele unei injectari reusite, specialistilor din Transilvania.

Considera ca munca in echipa, respectul fata de pacienti si colaboratori este secretul unor servicii medicale de calitate. In prezent lucreaza la Medart Clinic in Cluj-Napoca si Estetderm In Bistrita, unde ofera servicii dermatologice la standarde europene actuale.

Linkuri utile:

CV Dr.Veronica Moisil

Pe Doamna Dr.Moisil, expert in injectari cu acid hialuronic si Botox o puteti urmari si pe instagram

Program

Marti: 13-20
Joi: 13-20