Care sunt cele mai bune metode de epilare?

Epilarea este, fără doar și poate, unul dintre punctele de bifat constant de pe lista femeilor care chiar ne dă bătăi de cap. Știm deja că, pentru a scăpa de grija epilatului periodic avem soluția ideală la îndemână, și anume epilarea definitivă. Dacă sunteți din Cluj și doriți o astfel de procedură realizată la nivel profesionist, puteți apela cu încredere la noi pentru epilare definitivă Cluj.

Metodele clasice de epilare rămân, adesea, alegerile de ultim moment sau ,,de nevoie”, în defavoarea unora profesioniste, fără bătăi de cap. Din comoditate, din lipsa timpului sau pur și simplu ca preferință personală, femeile aleg diverse metode de epilare tradițională precum:

Epilarea cu aparatul clasic

Sau BIC-ul, așa cum îl știm toți. Aparatul cu lamă de ras clasică rămâne în topul preferințelor femeilor atunci când își doresc o epilare rapidă și nu au timp de pierdut cu ceară sau cremă pentru epilat, însă, pe termen lung, lama aparatului pentru epilat poate provoca leziuni superficiale sau iritații.

Că tot am adus vorba…

Ceara de epilat

Una dintre cele mai cunoscute metode de epilat este cea cu ceară. Chiar dacă vorbim de ceară rece, din comerț, cu bandă care să ușureze aplicarea, fie că alegem un aparat care încălzește ceara înainte de folosire, iar aplicarea se face cu un bețișor din lemn, epilarea cu ceară rămâne printre metodele preferate de femei, deși necesită mai mult timp, efort și meticulozitate.

Epilarea definitivă, însă, folosind o tehnologie inovatoare, cu implusuri luminoase de înaltă intensitate ce sunt absorbite de către melanina din firul de păr și au drept țintă foliculul pilos, este o metodă mult mai eficientă și sigură.

Crema pentru epilat.

Crema epilatorie este în topul preferințelor atunci când te confrunți cu o piele sensibilă, predispusă la iritații post-epilare. Deși necesită mai multă răbdare și timp, după epilarea cu cremă, pielea ta rămâne catifelată, hidratată, fără iritații deranjante și inestetice.

Firul de păr, însă, după o perioadă de timp de la epilarea cu cremă va crește la loc. Tocmai de aceea, cea mai bună metodă de epilare rămâne epilarea definitivă. Pentru clujence, serviciile noastre vă sunt puse la dispoziție, putând realiza o serie de ședințe pentru epilare definitivă atent monitorizate pentru nevoile dumneavoastră. Puteți să vă faceți o programare online chiar acum.  

Recomandări

Dacă te confrunți cu problemele pielii sensibile, atunci avem câteva sfaturi și trucuri pentru tine:

–        Pentru a evita iritațiile care apar în urma epilatului clasic cu un aparat simplu, atunci, la următoarea epilare, ai grijă ca pielea ta să fie exfoliată în prealabil, pentru a îndepărta celulle moarte. Astfel, nu doar că vei pregăti mult mai bine pielea pentru epilare, ci vei și scoate la suprafață firele crescute pe sub piele, obținând un rezultat mult mai bun în timpul epilării.

–        Un alt truc este să ai pielea uscată în timp ce te epilezi, pentru a preveni iritațiile.

–        Pentru femeile care se confruntă cu problematica foliculită și au parte constant de iritații, metoda cea mai simplă și care are rezultate pe termen lung este epilarea definitivă. Dacă alegeți serviciile noastre pentru epilare definitivă Cluj, veți beneficia de o serie de ședințe de epilare definitivă realizate conform cererilor și nevoilor dumneavoastră, la un nivel profesionist, fără bătăi de cap.

–        Evită săpunul în timpul epilării! O greșeală întâlnită frecvent este folosirea săpunului în timpul epilării, iar acest lucru trebuie evitat, deoarece irită piele din zona respectivă.

–        Nu folosi lama de ras dimineața! Dacă epilarea ta are loc dimineața, evită folosirea lamei de ras, deoarece dimineața, pielea este, în general, mai umflată și riști să ai parte de o iritație după epilarea.

Acum că ești informată despre fiecare dintre aceste metode, tu ce tip de epilare alegi?