Dr. Andreea Vasilescu

Absolventa a facutatii de medicina din Cluj-Napoca si formata ca rezident in cadrul UMF Cluj-Napoca , Clinica Dermatovenerologie sub indrumarea, in principal, a doamnei doctor Ruxandra Cutus, Dr Andreea Vasilescu detine cunostinte vaste in diferite ramuri ale dermatologiei precum: chirurgie, dermatoscopie, dermato-estetica, utiliziarea laserelor si diagnosticarea cu precizie a diverselor patologii ale pielii.

Pasionata si dedicata , este capabila sa ofere un tratament sigur si personalizat in patologii pecum: acnee, rozacee, diferite tipuri de dermatita, psoriasis, identificarea cancerului de piele, si altele.

Mereu dornica de a invata lucruri noi , Dr. Andreea Vasilescu a devenit membru al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie (EADV), al Societatii Romane de Dermatologie (SRD) si al Academiei Americane de Dermatologie (AAD) , fiind mereu la zi cu cele mai noi tehnici si tratamente dermatologice prin participarea la numeroase congrese atat in Romania cat si la nivel international. Principalul sau scop este si va fi mereu un pacient fericit!

Program