Epilare Definitiva Cluj

Epilare Definitiva Laser Alexandrite

Epilare definitiva laser cu Primelase HR

Primelase este cel mai eficient sistem de epilare definitiva cu fibra Alexandrite si este cel mai rapid si puternic laser de epilare definitiva care asigura rezultate excelente pentru fototipurile 1-4. Produs de compania spaniola Cocoon, Primelase face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetica, realizand tratamente la cele mai inalte standarde.

Avantaje Epilare Definitiva Laser cu Primelase HR
 • Foliculii de par sunt distrusi in proportie de 70% dupa primele sedinte!!!
 • Caldura difuzata in firul de par ucide folicul, astfel incat niciun alt fir de par nu va mai creste din foliculii lezati.
 • Poate fi tratata orice parte a corpului, oricat de delicata ar fi (fata, axila, sani sau zona inghinala).
 • Elimina foliculita si impiedica cresterea firelor de par pe sub piele.
 • Timpul de tratament este foarte scurt, datorita livrarii unui impuls pe secunda.
 • Tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mult mai putin dureros comparativ cu alte lasere de pe piata !
 • Tratament eficient impotriva Hirsutismului.

Mai multe poze si informatii despre Epilare definitiva gasiti pe Instagram-ul nostru sau pe Facebook

Frecventa tratamentului si numarul de sedinte necesare

Tratamentul de Epilare definitiva Cluj cu laserul Primelase HR se efectueaza la un interval de 4-6 saptamani si sunt recomandate un minimum de 6 sedinte.

Cat de mult dureaza efectul epilarii definitive?

Pentru a tine sub control foliculii de par, care se pot activa in urma modificarilor hormonale, si a va bucura de o piele matasoasa timp indelungat, sunt recomandate sedinte de intretinere efectuate o data la 6 – 12 luni.

Epilare definitiva
epilare definitiva laser alexandrite
 
Ce afectiuni tratam?
Laserul nostru de epilare definitiva trateaza cu succes FoliculitaHirsutismul sau Hipertricoza.  Hirsutismul este o afectiune ce provoaca cresterea parului in exces in zone in care lipseste de regula cum ar fi fata, mustata, piept, abdomen sau spate.
Hirsutismul este o afectiune care poate aparea din hormoni masculi in exces numiti androgeni, in principal testosteron.
 
Cauzele Hirsutism:

La pubertate, ovarele unei fete incep sa produca un amestec de hormoni sexuali feminini si masculi, ce cauzeaza cresterea parului la axile si zona pubiana. Hirsutismul poate aparea daca amestecul devine dezechilibrat cu o proportie prea mare de hormoni sexuali.

De asemenea, hirsutismul poate fi cauzat si de:

 • Sindromul ovarului polichistic
 • Sindromul Cushing
 • Hiperplazia suprarenala congenitala

Pentru a elimina parul nedorit, cel mai eficient tratament este cel de epilare definitiva cu laser.

 
Cauzele Foliculita:
 • Igiena precara
 • Mediu umed
 • Epilare cu ceara sau cu epilatorul
 • Transpiratie in exces
Fie ca povestim despre foliculita la femei sau barbati, tratamentul cu epilare definitiva este cea mai eficienta solutie de rezolvare a acestei probleme. De cele mai multe ori foliculita se amelioreaza sau dispare chiar dupa o singura sedinta de epilare definitiva.
Epilare definitiva

 

 
Rezultate excelente:

Epilatul definitiv cu Laserul Primelase HR ofera rezultate imbatabile inca de la prima sesiune de epilare definitiva. Indeparteaza parul nedorit de pe toata suprafata pielii. Dupa efectuarea  primei sedinte, aproximativ 20 – 40% din firele de par de pe zona tratata va cadea treptat dupa 2 saptamani.

Putere controlata:

Diferenta dintre primelase HR si alti competitori este ca primelase HR permite folosirea unor pulsuri scurte cu o energie inalta.  Are o viteza ridicata astfel incat energia sa fie controlata in orice moment si sa se obtina cele mai bune rezultate.

Viteza maxima:

Frecventa de repetitie pana la 3Hz, impreuna cu diferite marimi de spot alimenteaza si face ca primelase HR sa fie unul dintre cele mai rapide si eficiente echipamente de pe piata.

Primelase HR foloseste sistemul “crystal freeze”, de racire creat exclusiv de cocoon medical care in mod constant si automat ajusteaza temperatura facand astfel ca epilarea laser sa fie mult mai sigura.

Primelase HR are avantajul de a elibera uniform energia, evitand astfel suprapunerile. Foloseste un sistem de impulsuri patrate care permite livrarea intregii energii programate in mod uniform, ceea ce inseamna ca epilarea se face mult mai eficient.

Ce se întâmplă după tratament?

Dupa tratamentul cu laserul Primelase HR, pot aparea usoare inrosiri ale pielii sau mici iritatii locale.  Sunt asemanatoare celor de dupa epilarea cu ceara, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge pana la 72h in cazul zonelor cu par mai des sau in cazul pielii reactive.

In cazul in care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termala repetat la interval de o ora pe zona tratata. Dupa epilarea fetei, medicul dermatolog recomanda utilizarea unei creme cu factor de protectie.

Sunt interzise in ziua in care s-a efectuat tratamentul dusurile fierbinti pe zona tratata sau saunele.

Dupa prima sedinta, firele de par din zona tratata vor creste ca de obicei.  Dupa un interval de 10-14 zile, aceste fire de par, a caror radacina intra in regresie, vor cadea singure. Un masaj usor cu o manusa exfolianta poate accelera acest proces. Pe masura realizarii mai multor sedinte de epilare definitiva, se va remarca un ritm mai lent de crestere al firelor de par, care vor deveni mai subtiri.