Epilare Definitiva Cluj | Laser Alexandrite | Epilare Med'Art | Primelase Hr
Epilare Definitiva Cluj | Laser Alexandrite | Epilare Med’Art Clinic | Primelase Hr 2019-10-28T17:31:18+00:00

Epilare Definitiva Cluj

Epilare definitiva cu Primelase HR

Primelase este cel mai eficient sistem de epilare definitivă cu fibra Alexandrite si este cel mai rapid si puternic laser de epilare definitiva care asigura rezultate excelente pentru fototipurile 1-4. Produs de compania spaniolă Cocoon, Primelase face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

Avantajele epilării definitive Primelase

Foliculii de păr sunt distruși în proporție de 70% după primele ședințe!!!

Căldura difuzată în firul de păr ucide folicul, astfel încât niciun alt fir de păr nu va mai crește din foliculii lezați.

Poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă, sâni sau zona inghinală).
Elimină foliculită și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele.
Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă.

Tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mult mai putin dureros comparativ cu alte lasere de pe piata!

Frecvența tratamentului și numărul de ședințe necesare
Epilare definitiva Cluj cu laserul Primelase HR se efectuează la un interval de 4-6 săptămâni și sunt recomandate un minimum de 6 ședințe.
Cât de mult durează efectul epilării definitive?

Pentru a ține sub control foliculii de păr, care se pot activa în urma modificărilor hormonale, și a vă bucura de o piele mătăsoasă timp îndelungat, sunt recomandate ședințe de întreținere efectuate o dată la 6 – 12 luni.

 

Epilare definitiva

 

Programeaza-te acum!
Rezultate excelente:

Primelase HR ofera rezultate imbatabile inca de la prima sesiune de epilare definitiva. Indeparteaza parul nedorit de pe toata suprafata pielii. După efectuarea  primei ședințe, aproximativ 20 – 40% din firele de păr de pe zona tratată va cădea treptat după 2 săptămâni.

Putere controlata:

Diferenta dintre primelase HR si alti competitori este ca primelase HR permite folosirea unor pulsuri scurte cu o energie inalta.  Are o viteza ridicata astfel incat energia sa fie controlata in orice moment si sa se obtina cele mai bune rezultate.

Viteza maxima:

Frecventa de repetitie pana la 3Hz, impreuna cu diferite marimi de spot alimenteaza si face ca primelase HR sa fie unul dintre cele mai rapide si eficiente echipamente de pe piata.

Primelase HR foloseste sistemul “crystal freeze”, de racire creat exclusiv de cocoon medical care in mod constant si automat ajusteaza temperatura facand astfel ca epilarea laser sa fie mult mai sigura.

Primelase HR are avantajul de a elibera uniform energia, evitand astfel suprapunerile. Foloseste un sistem de impulsuri patrate care permite livrarea intregii energii programate in mod uniform, ceea ce inseamna ca epilarea se face mult mai eficient.

Ce se întâmplă după tratament?

După tratamentul cu laserul Primelase HR, pot apărea ușoare înroșiri ale pielii sau mici iritații locale.  Sunt asemanatoare celor de după epilarea cu ceară, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge până la 72h în cazul zonelor cu păr mai des sau în cazul pielii reactive.

În cazul în care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termală repetat la interval de o oră pe zona tratată. După epilarea feței, medicul dermatolog recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție.

Sunt interzise în ziua în care s-a efectuat tratamentul dușurile fierbinți pe zona tratată sau saunele.

După prima ședința, firele de păr din zona tratată vor crește ca de obicei.  După un interval de 10-14 zile, aceste fire de păr, a căror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure. Un masaj ușor cu o mănușa exfoliantă poate accelera acest proces. Pe măsura realizării mai multor ședințe de epilare definitiva, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.

 

Epilare definitiva Cluj

Filmulet prezentare

Alte servicii oferite de Medart Clinic 

Pagina noastra de facebook oficiala

Pagina noastra oficiala de instagram epilare definitiva cluj