Epilare Definitiva Axila
Consultatie Gratuita

MEDRO

@Top1RecomandareEpilareDefinitiva

Clinica noastra recent a fost listata pe portalul cliniclilor medicale, fiind listata #Top 1 cu o recomandare 5/5 stele pentru serviciile de epilare definitiva. Articolul a fost relatat de Dr. Laura Grosu.
med'art
Epilare Definitiva Axila

Inlatura parul nedorit rapid si eficient

„Epilare axilă” și„ epilare rapidă, sigură și lipsită de durere”. E posibil să le ai pe toate? Ei bine, află că da. Tehnologia de ultimă oră din domeniul estetic își propune să satisfacă nevoile și dorințele tuturor, printr-o metodă de epilare care atrage doar laude: epilarea definitivă cu laser.

Fie că vorbim despre epilarea definitivă pentru bărbați sau femei, epilarea subrațului nu ar trebui să fie un proces dureros și ineficient. 

În acest sens, laserul este de preferat epilării cu lumină intens pulsată. Primelase HR are drept focus rădăcina firului de păr, pe când IPL-ul presupune emiterea unui spectru de lungimi de unde luminoase care nu au drept țintă specifică foliculii de păr, deci îndepărtarea acestora nefiind una definitivă. 

Clinica Med-Art te așteaptă cu tehnologia produsă de compania spaniolă Cocoon – Primelase HR, cu fibră Alexandrite. Fiind unul dintre cele mai mai renumite saloane de epilare definitivă din Cluj-Napoca, specialiștii sunt pregătiți să-ți pună la dispoziție cele mai bune servicii, pentru cele mai bune rezultate.

Foliculii de păr sunt distruși în proporție de 70% după primele 3 ședințe.

E bine cunoscut faptul că subrațul e o zonă sensibilă. În urma epilării cu lama, a fricțiunii cu hainele sau a transpirației, foliculii de păr se pot inflama, cauzând  foliculită. Epilarea definitivă a axilei cu laser s-a dovedit a fi eficientă în tratarea afecțiunilor dermatologice, deoarece închide foliculii de păr, eliminând foliculita, dar și riscul de creștere al firelor de păr sub piele. 

Deoarece zona este extrem de restrânsă (comparativ cu membrele inferioare, de exemplu), ședințele de epilare axilă sunt scurte

Pe lângă epilarea la subraț, se poate efectua și epilare definitivă inghinală sau epilare definitivă facială, tratamentul fiind unul lipsit de durere.

  1. Alege clinica de epilare definitivă potrivită, oferind atenție tehnologiei și specialiștilor care vor avea grijă de tine. Mai mult decât atât, te poți ghida și după recenziile altor persoane care au apelat la serviciile lor de epilare axilă. 
  2. Discută cu specialistul care se va ocupa de întregul tratament. Vorbește despre istoricul tău medical și, în funcție de acesta, el te va pune în temă cu posibilele contraindicații în procesul de epilare definitivă a subrațului. 
  3. Hidratează-ți pielea și nu folosi o metodă de îndepărtare a părului prin smulgere cu cel puțin 3 săptămâni înainte de o ședința de epilare definitivă a axilei.
  4. Îndepărtează-ți părul cu un aparat de ras tip lamă, cu o zi înainte de programare. Lama de ras va acționa doar asupra lungimii firului de păr, nu și asupra rădăcinii acestuia. 
  5. Cu cel puțin 3 zile înainte de ședința de epilare axilă, evită expunerea la soare, solarul, sauna sau dușurile extrem de fierbinți.

Pentru mai multe informații legat de epilarea definitivă, te invităm să vizitezi pagina principală de epilare definitivă Med-Art. Aici vei regăsii informații detaliate despre ce afectiuni tratăm cu ajutorul epilarii definitive în cadrul clinicii Med’Art, ce se întâmplă după tratament, și mai multe întrebări frecvente și răspunsuri.

Epilare Definitiva Axila
Inlatura parul nedorit rapid si eficient
Consultatie Gratuita


TARIFE SI OFERTE - DOAMNE

Previous
Next
Previous
Next

TARIFE SI OFERTE - DOMNI

Previous
Next
Previous
Next

Echipa Medicala Med'Art

Dr. Teona Pop
Dr. Diana Rosca
Dr. Bianca Bozai
As. Lavinia Vitca
Ter. Doriana Muresan
Previous
Next


Galerie Before / After

Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After

CONSULTATIE GRATUITA

+4 0770 277 213

Luni-Vineri 10:00 – 21:00

Adresa STR. Macinului NR. 11A, Cluj-Napoca,Romania
Email receptiemedartclinic@gmail.com

Vizioneaza un video informativ cu

Dr. Daniela Petrean

Ce spun clienti nostri

Previous
Next
Previous
Next

Servicii Epilare Definitiva Oferite

EPILARE PICIOARE

EPILARE FACIALA

Întrebări frecvente

Epilarea la axilă vine la pachet cu o serie de întrebări pe care specialiștii noștri le lămuresc în cele ce urmează.

În momentul de față, ai la dispoziție o varietate de metode pentru îndepărtarea părului nedorit din zona axilei. Printre cele mai frecvente se află lama de ras și crema depilatoare. Cu toate acestea, rezultatele pe termen scurt și apariția foliculitei îi fac pe cei mai mulți să se îndrepte spre epilarea definitivă cu laser – un proces sănătos și rapid, de ale cărui efecte profiți o lungă perioadă de timp..

Acest tratament implică îndepărtarea părului de la subraț cu ajutorul laserului, prin raze luminoase paralele, care au o singură culoare. Tehnologia Primelase HR eliberează uniform energia, prin intermediul unui sistem de impulsuri pătrate care nu se suprapun. Aceasta are drept focus rădăcina firului de păr, procesul fiind unul extrem de eficient. 

După efectuarea primei ședințe, în jur de 20 – 40% dintre firele de păr de la axilă vor cădea treptat în decursul a două săptămâni. 

Între 6 și 12 ședințe, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni.

Când impulsul de lumină ajunge în rădăcina firului de păr, temperatura poate depăși 50°C, însă Primelase HR folosește sistemul de răcire “crystal freeze” pentru a ajusta și asigura în mod constant temperatura necesară, evitând astfel orice disconfort sau durere. 

E posibil să simți o căldură ușoară sau mici pișcături, însă procesul nu este nicidecum unul dureros

O ședință de epilare definitivă subraț costă 45€. Fii cu ochii pe Med-Art Cluj-Napoca pentru a descoperi tarifele epilării definitive și pentru a beneficia de oferte.

Desigur. Primelase HR face o treabă excelentă atât pentru epilarea pielii închise la culoare, cât și a pielii deschise.

Există o serie de contraindicații în tratamentul de epilare definitivă cu laser. Dacă suferi de alergii, dereglări hormonale, prezinți afecțiuni ale țesutului conjunctiv, ai un stimulator cardiac, boli precum epilepsie sau diabet, sauun istoric de neoplazii (diferite forme de cancer). Nu se recomandă nici persoanelor care iau medicație fotosensibilizantă, antiinflamatoare, anti-acneice, antidepresive, antidiabetice, chiar și antibiotice.