Epilare Definitiva Barbati
Consultatie Gratuita

MEDRO

@Top1RecomandareEpilareDefinitiva

Clinica noastra recent a fost listata pe portalul cliniclilor medicale, fiind listata #Top 1 cu o recomandare 5/5 stele pentru serviciile de epilare definitiva. Articolul a fost relatat de Dr. Laura Grosu.
med'art
Epilare Definitiva Barbati

Inlatura parul nedorit rapid si eficient

Cu fibra Alexandrite, Primelase este cel mai eficient sistem de epilare definitiva pentru bărbați. Sistemul rapid și puternic al laserului asigură rezultate excelente pentru toate zonele corporale, dar și faciale. Realizand tratamente la cele mai înalte standarde, Primelase se categorizează printre cele mai performante aparate laser din industria estetică. Aparatul este produs de compania spaniola Cocoon.

După primele ședințe, foliculii de par sunt distrusi în proportie de 70%

Foliculul este înlăturat datorită căldurii difuzate în firul de par, astfel incat niciun alt fir de par nu va mai crește din foliculii lezati.

Poate fi tratată orice parte a corpului, oricat de delicata și sensibilă ar fi (fata, axila, găt, barbă, brațe, ceafă, umeri, spate, lombar, abdomen sau zona inghinala).

Epilarea definitivă elimina foliculita, ceea ce împiedica și creșterea firelor de par pe sub piele.

Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă.

Dacă alegi un tratament facial, nu vei mai pierde timp bărbierindu-te, iar optând pentru o epilare corporală va garanta că timpul prețios petrecut cu epilarea altor zone precum axilele sau spatele va dispărea.

Scapi de iritații și mâncărimi care apar după ce te razi sau te epilezi în zone sensibile

Dacă faci sport de performanță precum inot, bodybuilding, ciclism sau fotbal, o epilare definitivă îți va pune musculatura în evidență

Tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mult mai puțin dureros comparativ cu alte lasere de pe piața, da și decât epilarea clasică.

Pentru mai multe informații legat de epilarea definitivă, te invităm să vizitezi pagina principală de epilare definitivă Med-Art. Aici vei regăsii informații detaliate despre ce afectiuni tratăm cu ajutorul epilarii definitive în cadrul clinicii Med’Art, ce se întâmplă după tratament, și mai multe întrebări frecvente și răspunsuri.

Epilare Definitiva Barbati
Echipa Medicala Clinica Med'Art
Consultatie Gratuita

Echipa Medicala Med'Art

Dr. Teona Pop
Dr. Diana Rosca
Dr. Bianca Bozai
As. Lavinia Vitca
Ter. Doriana Muresan
Previous
Next


Galerie Before / After

Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After

CONSULTATIE GRATUITA

+4 0770 277 213

Luni-Vineri 10:00 – 21:00

Adresa STR. Macinului NR. 11A, Cluj-Napoca,Romania
Email receptiemedartclinic@gmail.com

Ce spun clienti nostri

Previous
Next
Previous
Next

Servicii Epilare Definitiva Oferite

EPILARE PICIOARE

EPILARE FACIALA

Întrebări frecvente

Când ne decidem la o epilare definitivă pentru bărbați cu laser, vrem să fim cât se poate de informați legat de acest proces. În această secțiune găsești răspunsurile la cele mai frecvente și importante întrebări când vine vorba de epilarea definitivă pentru bărbați. Dacă ai orice fel de nelămurire care nu este adresată mai jos, nu ezita să ne-o adresezi direct.

Epilarea definitivă pentru bărbați este o procedură estetică prin care se elimină părul corporal, dar și facial, și este cea mai eficientă metodă de a scăpa definitiv de părul nedorit. Momentan, este cea mai progresivă modalitate de îndepărtare a părului. Epilarea definitivă este o procedură controlată și sigură, și se face cu echipamente moderne de către un personal profesional. Procesul este rapid și nedureros.

Tratamentul constă în câteva proceduri simple. Cu ajutorul laserului foliculii de păr sunt înlăturați prin supraîncălzire, iar această procedură te scapă și de firele de păr vizibile, cât și de cele aflate sub piele.

Procedura nu este dureroasă. În timpul procedurii bărbații pot simții o ușoară căldură sau mici ciupituri. Înainte de procedură, se aplică un gel special pe zona desemnată și medicul reglează intensitatea laserului. Tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mai puțin dureros comparativ cu alte lasere de pe piață.

Spre deosebire de femei, bărbații au nevoie de mai multe ședințe de epilare definitivă. Un tratament se poate întinde între 8 și 12 ședințe, în funcție de zona coprului. O ședință individuală poate dura între 10 și 90 de minute în funcție de zonă.

Evită expunerea la soare, dușurile fierbinți, sauna, și sportul în general după primele 2-3 zile după procedură.

Dacă suferi de diabet, epilepsie sau ești pe un tratament cu medicamente care induc fotosensibilitate, nu este indicat să începi tratamentul de epilare definitivă. Este contraindicata expunerea la soare, cu 2 saptamani inainte si dupa sedinta de epilare cu laser.