Epilare Definitiva Inghinala
Consultatie Gratuita
Epilare Definitiva Inghinala
Echipa Medicala Clinica Med'Art
Consultatie Gratuita

TARIFE SI OFERTE

MEDRO

@Top1RecomandareEpilareDefinitiva

Clinica noastra recent a fost listata pe portalul cliniclilor medicale, fiind listata #Top 1 cu o recomandare 5/5 stele pentru serviciile de epilare definitiva. Articolul a fost relatat de Dr. Laura Grosu.
med'art
Epilare Definitiva Inghinala
Inlatura parul facial inestetic folosind metode moderne si sigure

Epilarea definitiva inghinala este una dintre cele mai solicitate proceduri de epilare definitiva. Este cea mai optimă soluție pentru a scăpa de parul nedorit.

Datorită fibrei Alexandrite, Primelase este cel mai eficient sistem de epilare definitiva pentru părul inghinal. Sistemul rapid și puternic al laserului garantează rezultate excelente pentru zona inghinală. Primelase este unul dintre cele mai performante aparate de epilare definitivă cu laser din industria estetică, realizand tratamente la cele mai înalte standarde pentru îndepărtarea părului. Aparatul este produs de compania spaniolă Cocoon.

Părul în zona inghinala reprezintă un deranj mare pentru femei. Înlăturarea părului din această zonă nu este doar pentru scopuri estetice, ci și pentru igienă.

Epilarea definitivă inghinală te scapă de disconfortul perioadei în care crește părul și de firele crescute sub piele.

Zona inghinala poate părea mai sensibila decat restul corpului, dar este la fel de sensibilă precum picioarele, de exemplu. Epilarea inghinala cu laser este nedureroasa si eficienta.

Cu ajutorul laserului, foliculii de par sunt distrusi în proportie de 70% după primele ședințe.

Folicul este înlăturat datorită căldurii difuzate în firul de par, astfel incat niciun alt fir de par nu va mai crește din foliculii lezati.

Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă.

Tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mult mai puțin dureros comparativ cu alte lasere de pe piața, dar și decât epilarea clasică.

Dacă te pregătești de o ședință de epilare definitivă inghinală cu laser, trebuie să ai câteva aspecte în vedere, și va trebui să eviți următoarele lucruri:

  • Expunerea la soare sau solar este contraindicata cel putin 2 saptamani inainte si dupa sedinta de epilare cu laser.
  • Orice loțiune autobronzantă
  • Gel de duș autobronzant
  • Uleiurile esențiale

Înainte de fiecare ședință. fă un duș și poartă pantaloni lejeri și mai largi, în cazul în care pielea se va inflamată puțin după epilare.

Echipa Medicala Med'Art

Dr. Teona Pop
Dr. Diana Rosca
Dr. Bianca Bozai
As. Lavinia Vitca
Ter. Doriana Muresan
Previous
Next


Galerie Before / After

Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After

CONSULTATIE GRATUITA

+4 0770 277 213

Luni-Vineri 10:00 – 21:00

Adresa STR. Macinului NR. 11A, Cluj-Napoca,Romania
Email receptiemedartclinic@gmail.com

Vizioneaza un video informativ cu

Dr. Daniela Petrean

Ce spun clienti nostri

Previous
Next
Previous
Next

Servicii Epilare Definitiva Oferite

EPILARE PICIOARE

EPILARE FACIALA

Întrebări frecvente

Când ne decidem la o epilare definitivă inghinală cu laser, vrem să fim cât se poate de informați când vine vorba de acest proces. În această secțiune vei găsi răspunsurile la cele mai frecvente și importante întrebări când vine vorba de epilarea definitivă inghinală. Dacă ai orice fel de neclarități care nu sunt adresate mai jos, nu ezita să ne contactezi.

Epilarea definitivă inghinală este procedura estetică prin care se elimină părul nedorit din zona inghinală. Tratamentul cu laser este cea mai eficientă metodă de a scăpa definitiv de părul nedorit din această zonă. Epilarea definitivă este o procedură controlată și sigură, și se face cu echipamente profesionale de către specialiști. Procesul este rapid și nedureros.

Tratamentul constă în doar câteva proceduri simple. Cu ajutorul laserului foliculii de păr sunt înlăturați prin supraîncălzire. Procedura de epilare cu laser te scapă și de firele de păr vizibile, cât și de cele aflate sub piele.

Procedura nu este dureroasă, iar zona inghinală nu este cu mult mai sensibilă decât alte zone ale corpulu.În timpul procedurii se poate simți o ușoară căldură sau mici ciupituri.  În plus, tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mai puțin dureros comparativ cu alte lasere de pe piață. Înainte de procedură, se aplică un gel special pe zona inghinală, iar medicul reglează intensitatea laserului.

Frecventa tratamentului variază între 6 și 12 saptamani, ele fiind de câte 10-15 minute.

Este contraindicata expunerea la soare, cu 2 saptamani inainte si dupa sedinta de epilare cu laser. Se evită orice loțiune autobronzantă, gel de duș autobronzant sau uleiuri esențiale. Dacă te pregătești de o ședință de epilare definitivă inghinală, v-a trebui să eviți și solarul. Fă un duș înainte de ședință, și poartă pantaloni lejeri și mai largi, în cazul în care pielea va fi inflamată câteva minute după epilare.

Evită expunerea la soare, dușurile fierbinți și sauna. Mai mult, în timpul tratamentului, în caz că apar firicele de păr, evită epilarea părului, indiferent de metodă. După proceduri pot aparea iritatii și usturimi, care se vor calma în doar cateva ore.

Dacă suferi de diabet, epilepsie sau ești pe un tratament cu medicamente care induc fotosensibilitate, nu este indicat să începi tratamentul de epilare definitivă.