Epilare Definitiva Inghinala

Inlatura parul inghinal folosind metode moderne si sigure

Epilare definitiva inghinala cu laser Primelase HR

Epilarea definitiva inghinala este una dintre cele mai solicitate proceduri de epilare definitiva. Este cea mai optimă soluție pentru a scăpa de parul nedorit.

Datorită fibrei Alexandrite, Primelase este cel mai eficient sistem de epilare definitiva pentru părul inghinal. Sistemul rapid și puternic al laserului garantează rezultate excelente pentru zona inghinală. Primelase este unul dintre cele mai performante aparate de epilare definitivă cu laser din industria estetică, realizand tratamente la cele mai înalte standarde pentru îndepărtarea părului. Aparatul este produs de compania spaniolă Cocoon.

 

Avantaje Epilare Definitiva Inghinala cu Laser Primelase HR

Părul în zona inghinala reprezintă un deranj mare pentru femei. Înlăturarea părului din această zonă nu este doar pentru scopuri estetice, ci și pentru igienă.

Epilarea definitivă inghinală te scapă de disconfortul perioadei în care crește părul și de firele crescute sub piele.

Zona inghinala poate părea mai sensibila decat restul corpului, dar este la fel de sensibilă precum picioarele, de exemplu. Epilarea inghinala cu laser este nedureroasa si eficienta.

Cu ajutorul laserului, foliculii de par sunt distrusi în proportie de 70% după primele ședințe.

Folicul este înlăturat datorită căldurii difuzate în firul de par, astfel incat niciun alt fir de par nu va mai crește din foliculii lezati.

Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă.

Tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mult mai puțin dureros comparativ cu alte lasere de pe piața, dar și decât epilarea clasică.

Cum trebuie sa te pregatesti pentru epilare definitiva inghinala?

Dacă te pregătești de o ședință de epilare definitivă inghinală cu laser, trebuie să ai câteva aspecte în vedere, și va trebui să eviți următoarele lucruri:

  • Expunerea la soare sau solar este contraindicata cel putin 2 saptamani inainte si dupa sedinta de epilare cu laser.
  • Orice loțiune autobronzantă
  • Gel de duș autobronzant
  • Uleiurile esențiale

Înainte de fiecare ședință. fă un duș și poartă pantaloni lejeri și mai largi, în cazul în care pielea se va inflamată puțin după epilare.

Întrebări frecvente

 

Când ne decidem la o epilare definitivă inghinală cu laser, vrem să fim cât se poate de informați când vine vorba de acest proces. În această secțiune vei găsi răspunsurile la cele mai frecvente și importante întrebări când vine vorba de epilarea definitivă inghinală. Dacă ai orice fel de neclarități care nu sunt adresate mai jos, nu ezita să ne contactezi.

Epilarea definitivă inghinală este procedura estetică prin care se elimină părul nedorit din zona inghinală. Tratamentul cu laser este cea mai eficientă metodă de a scăpa definitiv de părul nedorit din această zonă. Epilarea definitivă este o procedură controlată și sigură, și se face cu echipamente profesionale de către specialiști. Procesul este rapid și nedureros.
Tratamentul constă în doar câteva proceduri simple. Cu ajutorul laserului foliculii de păr sunt înlăturați prin supraîncălzire. Procedura de epilare cu laser te scapă și de firele de păr vizibile, cât și de cele aflate sub piele.

Procedura nu este dureroasă, iar zona inghinală nu este cu mult mai sensibilă decât alte zone ale corpulu.În timpul procedurii se poate simți o ușoară căldură sau mici ciupituri.  În plus, tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mai puțin dureros comparativ cu alte lasere de pe piață. Înainte de procedură, se aplică un gel special pe zona inghinală, iar medicul reglează intensitatea laserului.

Frecventa tratamentului variază între 6 și 12 saptamani, ele fiind de câte 10-15 minute.

Este contraindicata expunerea la soare, cu 2 saptamani inainte si dupa sedinta de epilare cu laser. Se evită orice loțiune autobronzantă, gel de duș autobronzant sau uleiuri esențiale. Dacă te pregătești de o ședință de epilare definitivă inghinală, v-a trebui să eviți și solarul. Fă un duș înainte de ședință, și poartă pantaloni lejeri și mai largi, în cazul în care pielea va fi inflamată câteva minute după epilare.

Evită expunerea la soare, dușurile fierbinți și sauna. Mai mult, în timpul tratamentului, în caz că apar firicele de păr, evită epilarea părului, indiferent de metodă. După proceduri pot aparea iritatii și usturimi, care se vor calma în doar cateva ore.
Dacă suferi de diabet, epilepsie sau ești pe un tratament cu medicamente care induc fotosensibilitate, nu este indicat să începi tratamentul de epilare definitivă.

Ce trebuie sa mai stiu despre epilarea definitiva cu laser?

Pentru mai multe informații legat de epilarea definitivă, te invităm să vizitezi pagina principală de epilare definitivă Med-Art. Aici vei regăsi informații detaliate despre ce afectiuni tratăm cu ajutorul epilarii definitive în cadrul clinicii Med’Art, ce se întâmplă după tratament, și mai multe întrebări frecvente și răspunsuri.