Epilare Definitiva Faciala
Consultatie Gratuita
Epilare Definitiva Faciala
Consultatie Gratuita

MEDRO

@Top1RecomandareEpilareDefinitiva

Clinica noastra recent a fost listata pe portalul cliniclilor medicale, fiind listata #Top 1 cu o recomandare 5/5 stele pentru serviciile de epilare definitiva. Articolul a fost relatat de Dr. Laura Grosu.
med'art
Epilare Definitiva Faciala
Inlatura parul facial inestetic folosind metode moderne si sigure
Cu fibra Alexandrite, Primelase este cel mai eficient sistem de epilare definitiva pentru părul facial. Sistemul rapid și puternic al laserului Primelase asigură rezultate excelente pentru toate zonele fetei, realizand tratamente la cele mai înalte standarde pentru îndepărtarea părului facial. Primelase este unul dintre cele mai performante aparate de epilare definitivă cu laser din industria estetică. Aparatul este produs de compania spaniolă Cocoon.

Firele de par de pe fața sunt coșmarul oricărei femei. Părul inestetic este deranjant, și sunt mai vizibile la femeile cu tenul deschis. Cu epilarea definitivă facială poți scăpa ușor de aceste neplăceri.

Epilarea cu laser este eficienta si în cazul persoanelor cu pigment mai închis al pielii.

Epilarea facială cu laser este nedureroasa si eficienta.

Cu ajutorul laserului, foliculii de par sunt distrusi în proportie de 70% după primele ședințe.

Foliculul este înlăturat datorită căldurii difuzate în firul de par, astfel incat niciun alt fir de par nu va mai crește din foliculii lezati.

Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă.Tratamentul de epilare definitivă cu laserul Primelase este mult mai puțin dureros comparativ cu alte lasere de pe piață, dar și decât epilarea clasică.

Singura pregătire pe care este necesar să o faci este să elimini părul cu un aparat de ras sau lamă de ras, cu o zi înaintea ședinței. Nu este interzis să te speli pe față cu săpun sau să aplici creme, dar evită cremele autobronzante. Părul va continua să crească între ședințe o perioadă, dar cu timpul se va opri. Este important să eviți soarele, și dacă urmezi această procedură vara, este indicat să folosești o cremă cu factor de protecție solară.

Pentru mai multe informații legat de epilarea definitivă, te invităm să vizitezi pagina principală de epilare definitivă Med-Art. Aici vei regăsii informații detaliate despre ce afectiuni tratăm cu ajutorul epilarii definitive în cadrul clinicii Med’Art, ce se întâmplă după tratament, și mai multe întrebări frecvente și răspunsuri.

Echipa Medicala Med'Art

Dr. Teona Pop
Dr. Diana Rosca
Dr. Bianca Bozai
As. Lavinia Vitca
Ter. Doriana Muresan
Previous
Next


Galerie Before / After

Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After

CONSULTATIE GRATUITA

+4 0770 277 213

Luni-Vineri 10:00 – 21:00

Adresa STR. Macinului NR. 11A, Cluj-Napoca,Romania
Email receptiemedartclinic@gmail.com

Vizioneaza un video informativ cu

Dr. Daniela Petrean

Ce spun clienti nostri

Previous
Next
Previous
Next

Servicii Epilare Definitiva Oferite

EPILARE PICIOARE

EPILARE FACIALA

Întrebări frecvente

Când ne decidem la o epilare definitivă pe față cu laser, vrem să fim informați când vine vorba de acest proces. În această secțiune vei găsi răspunsurile la cele mai frecvente și importante întrebări când vine vorba de epilarea definitivă facială. Dacă ai orice fel de neclarități care nu sunt adresate mai jos, nu ezita să ne contactezi.

Epilarea definitivă facială este procedura estetică prin care se elimină părul nedorit de pe față. Tratamentul cu laser este cea mai eficientă metodă de a scăpa definitiv de părul facial, și totodată cea mai progresivă. Epilarea definitivă este o procedură controlată și sigură, și se face cu echipamente profesionale de către specialiști. Procesul este rapid și nedureros.

Tratamentul constă în doar câteva proceduri simple. Cu ajutorul laserului foliculii de păr sunt înlăturați prin supraîncălzire. Procedura de epilare cu laser te scapă și de firele de păr vizibile, cât și de cele aflate sub piele.

Excesul de păr pe corp la femei se numește Hirsutism. Hirsutismul este o afecțiune care cauzează creșterea excesiva a parului facial si corporal la femei, în zone în care doar bărbații au pilozitate. De exemplu, parul excesiv facial poate fi cauza hirsutismului.

Categoric. Epilarea cu laser este eficientă și în cazul persoanelor cu pigment deschis al pielii, cât și închis.

Procedura nu este dureroasă. În timpul procedurii se poate simții o ușoară căldură sau mici ciupituri. Înainte să înceapă procedura, se aplică un gel special pe față, iar medicul reglează intensitatea laserului. Tratamentul de epilare definitiva cu laserul Primelase este mai puțin dureros comparativ cu alte lasere de pe piață.

Frecventa tratamentului variază între 6 și 12 saptamani.

Categoric. Epilarea cu laser este eficientă și în cazul persoanelor cu pigment deschis al pielii, cât și închis.

Este contraindicata expunerea la soare, cu 2 saptamani inainte si dupa sedinta de epilare cu laser. De evitat dușurile fierbinți și sauna. Mai mult, în timpul tratamentului, în caz că apar firicele de păr, evită epilarea părului, indiferent de metodă. După proceduri pot aparea iritatii și usturimi, care se vor calma în cateva ore.

Dacă suferi de diabet, epilepsie sau ești pe un tratament cu medicamente care induc fotosensibilitate, nu este indicat să începi tratamentul de epilare definitivă.