Salon Epilare Definitiva Cluj

Servicii complete de epilare definitiva cu laser in cadrul unei clinici profesioniste

Despre clinica Med-Art si salonul de epilare definitiva

Clinica Med-Art a apărut pe piața saloanelor de epilare definitivă din Cluj, încă din  2017. Cu o experiență de vasta în domeniu, echipa de medici specialiști pune pe primul loc grija față de pacient. Pe lângă personalul avizat, salonul de epilare definitivă este dotat corespunzător, cu tehnologia, aparatura și instrumentele necesare procedurii de care aveți nevoie. 

La Med-Art, veți găsi o gamă largă de servicii de epilare definitivă pentru bărbați și femei. Fie că optați pentru epilarea definitivă facială, epilarea definitivă inghinală, sau pentru îndepărtarea firelor de păr de pe brațe, picioare, axilă, spate sau piept, clinica de epilare definitivă Med-Art vă informează și supervizează evoluția tratamentului dumneavoastră, de-a lungul tuturor ședințelor.  

Salon de epilare definitiva cu Laser Primelase HR

Med-Art îmbină ideea de frumusețe și sănătate, în cadrul unui ambient elegant și relaxant, punându-vă la dispoziție tehnologie medicală de ultimă generație. Clinica Med-Art vă propune unul dintre cele mai performante aparate din industria estetică – Primelase HR cu fibră Alexandrite – rapid și puternic, care promite rezultate excelente pentru fototipurile 1-4. Primelase HR eliberează uniform energia, evitând suprapunerile, prin intermediul unui sistem de impulsuri pătrate.

Numai după efectuarea  primei ședințe, aproximativ 20 – 40% din firele de par de pe zona tratată vor cădea treptat, în decursul a două săptămâni. Frecvența de repetiție până la 3Hz, împreună cu diferitele mărimi de spot, alimentează și face ca Primelase HR să fie unul dintre cele mai rapide și eficiente echipamente de pe piață. Mai mult decât atât, Primelase HR folosește sistemul de răcire “crystal freeze” pentru a ajusta și asigura în mod constant și automat temperatura necesară pentru a evita orice disconfort sau durere. 

Este extrem de importantă cum alegeți clinica de epilare definitivă, atât pentru sănătatea dumneavoastră, cât și pentru obținerea rezultatelor dorite. De aceea, noi vă sfătuim să alegeți Med-Art. Aflați care sunt motivele pentru care trebuie să alegeți epilarea definitivă cu laser chiar de la specialistele salonului de epilare: Dr. Daniela Petrean și terapeut Lavinia Vitca. Puteți contacta salonul de epilare definitivă de luni până vineri, între orele 10:00 și 21:00, la numerele de telefon +4 0264 333 407/+4 0770 277 213, sau puteți opta pentru o programare online

Ce trebuie sa mai stiu despre epilarea definitiva cu laser?

Pentru mai multe informații legat de epilarea definitivă, te invităm să vizitezi pagina principală de epilare definitivă Med-Art. Aici vei regăsii informații detaliate despre ce afectiuni tratăm cu ajutorul epilarii definitive în cadrul clinicii Med’Art, ce se întâmplă după tratament, și mai multe întrebări frecvente și răspunsuri.