Servicii Medicale Cluj | Dermatologie Cluj | Ginecologie Cluj | Stomatologie
Servicii medicale 2018-11-21T14:51:39+00:00

Med’Art Clinic

Servicii Medicale Cluj-Napoca de ultima generatie in Chirurgie Plastica, Dermatologie si Estetica Medicala, Stomatologie Pediatrica, Obstetrica-Ginecologie, Remodelare Corporala, Transplant de Par, Epilare Definitiva

Servicii Medicale
CHIRURGIE PLASTICA SI REPARATORIE
CHIRURGIE PLASTICA SI REPARATORIE
Domeniul medicinii estetice a devenit azi rezultatul împletirii rafinamentului artistic al modelării corporale cu tehnologiile inovatoare, de ultimă generaţie. Medart Clinic va ofera servicii medicale complete in Chirurgia Plastica, cum ar fi: Chirurgia sanului, Transplantul de par, Chirurgia fetei si Chirurgia siluetei
DERMATOLOGIE SI ESTETICA MEDICALA
DERMATOLOGIE SI ESTETICA MEDICALA
Imbinand tehnologia, profesionalismul si experienta, Med’Art Clinic va pune la dispozitie o echipa experimentata care va ofera solutii moderne, atat in Dermatologia clasica cat si Dermato-Cosmetologia personalizate, pentru toate problemele pielii, parului si unghiilor dumneavoastra.
OBSTETRICA-GINECOLOGIE
OBSTETRICA-GINECOLOGIE
Cabinetul de obstetrică și ginecologie din cadrul Med’Art Clinic oferă servicii medicale profesionale intr-o ambianța placută, cu aparatura de ultima generatie, punandu-se accent pe acuratețea diagnosticului , individualizarea tratamentului și pe o excelenta comunicare si empatizare cu pacientele.
TRANSPLANT DE PAR
TRANSPLANT DE PAR
Un nou serviciu efectuat profesionist și în Cluj-Napoca, Echipă de chirurgi plasticieni specializați în transplantul de păr prin tehnica FUE; Tratament PRP intraoperator inclus; Servicii all-inclusive: 2-3 nopți de cazare la hotel de 5*, 3 mese/zi, transport la/de la hotel asigurat; consultanță si medicație pre și postoperatorie gratuite.
REMODELARE CORPORALA
REMODELARE CORPORALA
La Med’Art Clinic imbinam frumusetea cu stiinta, oferind cea mai avansata tehnologie de remodelare corporala. Detinem aparatura ultramoderna precum CoolTech (Criolipoliza) si Velashape 3, si medici specialisti devotati pacientilor, intr-un ambient relaxant si modern.
STOMATOLOGIE
STOMATOLOGIE
In clinica Med’Art credem că fiecare copil poate avea șansa unei danturi sănătoase și îngrijite, iar părinții pot resimți bucuria de a se mândri cu zâmbetul frumos al celor mici. Ne propunem să îi informam și responsabilizam cât mai mult pe părinți pentru a lua împreună deciziile portivite la timp, de la cea mai fragedă vârstă.

Faceti o programare

Alegeti varianta rapidă şi faceti o programare online. Un reprezentant Med’Art Clinic va va contacta în cel mai scurt timp posibil, pentru a stabili intalnirea cu specialistul nostru.

Programare online