Ultrasunetul de mare frecventa (lipoliza)

Lipoliza

Fisureaza celulele grase si elibereaza continutul gras in spatiul intercelular prin declansarea unor micro-vibratii; acest continut gras urmeaza sa fie indepartat din zona cu ajutorul radio-frecventei, care lichefiaza si conduce lichidele catrestructurile ganglionare regionale pentru a fi eliminate.

De la prima sedinta, tesutul adipos se dezintegreaza, se reduce masa adipoasa si se remodeleaza zona tratata; se activeaza microcirculatia pielii (sufocata de stratul de grasime), se dreneaza lichidele stagnate si tesutul subcutanat devine mai bine oxigenat; se observa de asemenea o inmuiere a septelor fibroase dintre celulele grase, ceea ce contribuie la aspectul mult imbunatatit.

Zonele care sunt cele mai cerute pentru a fi tratate: abdomen, fese, coapse, brate, genunchi, barbie dubla. Tratamentul e ideal pentru abdomenul ramas dupa o nastere!

Sunt necesare 6-10 sedinte la un interval de 7 sau 21 zile.

Metoda ultrasonica este mai prompta si mai placuta decat alte terapii anticelulitice alternative:

  • Masajul anticelulitic este dureros.
  • Impachetarile anticelulitice- sunt necesare 20-30 de sedinte pentru a fi eficiente, si elimina doar lichidele (apa) si nu grasimea.
  • Creme si uleiuri anticelulitice- sunt frecvent alergizante pentru piele, cu rezultate tardive la 2-4 luni de tratament, pot fi foarte scumpe.
  • Endermologia= lipomasaj- necesita 14-18 sedinte, este costisitoare, dureroasa, pot aparea vanatai.
  • Mezoterapia necesita injectii dureroase, cu risc de alergii la cocktailurile administrate, dificil de efectuat pe zone mari.
  • Lipoliza cu laser- costisitoare, dureroasa.
  • Tratamente chirurgicale- risc operator, risc anestezic, efecte secundare nedorite: infectii, cicatrici inestetice, asimetrii.

Rezultate: se scad 1-5 cm pe sedinta din circumferinte si 1 numar la haine dupa 4 sedinte.

Important! La fiecare sedinta se pot trata doar zone de marimea unei coli A4, deoarece grasimea rezultata trece in circulatia sanguina, crescand tranzitor (48 ore) lipidele si colesterolul; de asemenea, scaunul poate deveni usor uleios.