Microdermabraziunea

Ce este Microdermabraziunea

Microdermabraziunea este o procedura dermatoestetica non-invaziva, nedureroasa si fara riscuri.

Este o procedure de curatare si exfoliere delicata a stratului superficial al pielii, format din celule moarte, sebum si impuritati.

Microdermabraziunea este indicata in afectiuni ale pielii precum acnnee, pori dilatati, ten gras, pete pigmentare, cicatrici, riduri fine, aspect lipsit de stralucire al tenului, sau de rutina pentru intretinerea aspectului sanatos al pielii, putand fi efectuata la orice varsta si in orice anotimp.

Clinica Med’Art pune la dispozitia dumneavoastra noua generatie de microdermabraziune cu diamant, care utilizeaza un instrument cu capat abraziv format din particule de diamant industrial, de diferite grade de asperitate si marimi, care realizeaza o abraziune sigura, eficienta si delicata in acelasi timp.

Dupa demachierea si degresarea pielii, specialistul va aplica instrumentul abraziv la nivelul pielii. Se efectueaza diverse miscari liniare, in timp ce sistemul de aspirare al aparatului absoarbe concomitent impuritatile detasate de pe suprafata pielii. In urma tratamentului, pielea prezinta o usoara tenta rosiatica. Acesta dispare de la sine in cateva ore dupa procedura, sau prin aplicarea produselor de machiaj. Procedura dureaza in general 20-30 minute si nu necesita recuperare ulterioara.  Puteti sa va reluati imediat activitatile curente si aplicarea produselor cosmetice obisnuite.

Pielea dumneavoastra devine mai neteda, mai luminoasa, cu aspect uniform, sanatos, senzatia resimtita fiind de piele curata, catifelata, tanara. Dupa microdermabraziune, produsele cosmetice si de hidratare sunt mult mai usor absorbite in piele, avand astfel o eficienta sporita.

In general, se recomanda sedinte microdermabraziune la interval de 4 -6 saptamani, pana la remedierea afectiunii cutanate si, ulterior periodic pentru intretinerea pielii.

Microdermabraziunea poate fi combinata cu alte proceduri dermatoestetice, precum mezoterapia, PRP (“terapia vampir”), microneedling Dermapen, peeling chimic, potentand efectul benefic al acestora.

Durata procedura: 20-30 min

Durere: nu

Timp de recuperare: nu

Munca: imediat

Activitati sociale: imediat

Sport: imediat

Rezultat vizibil: imediat