Obstetrica si Ginecologie

Med'Art Clinic

Cabinetul de obstetrică-ginecologie din cadrul Med’Art Clinic vă oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Medicii noștri,  Dr. Diana Rusu si Dr. Cristina Lupan sunt medici primari cu experiență considerabilă în domeniu, care abordează problemele dumneavoastră cu toată atenția, oferind un diagnostic precis și tratament individualizat.  

 

Pe de altă parte, este binecunoscut faptul că examenul ginecologic poate creea anxietate și chiar disconfort fizic, astfel  încât, vă asigurăm că medicii noștri vă vor trata cu respect, tact și delicatețe pentru a vă simți confortabil și a vorbi deschis despre toate problemele dvs.

 

Vă puteți adresa cu încredere cabinetului nostru pentru consult de rutină anual și testare Papanicolau,  consiliere în vederea inițierii contracepției, consult preconceptional,  monitorizare sarcină,  ecografie bidimensională și 3D,4D pe ecograf Voluson performant, diagnosticul și tratamentul bolilor cu transmitere sexuală, screening oncologic, ecografie ginecologică abdominală și transvaginală.

 

Suntem siguri că veți avea o experiență plăcută alături de noi și că veți găsi rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastră.

Servicii Obstetrica-Ginecologie: