Dermatologie si Estetica Medicala

Med'Art Clinic

Dermatologie

La Med’Art Clinic, in cadrul specialitatii de Dermatologie  lucreaza Dr. Ruxandra CutusDr. Veronica Moisil, Dr. Ziad Khadaroo si Dr. Alexandru Mocanu , echipa consolidata in urma experientei acumulate in timp , unita de pasiunea pentru profesie, care imbina experienta maturitatii profesionale cu efervescenta tineretii. In aceasta perioada am tratat mii de pacienti. Folosim tehnologie de ultima generatie, de inalta calitate, aparatura germana  sau americana, metode de ultima ora, asigurand servicii intalnite curent in cabinete similare din Statele UniteGermaniaFranta etc. Este specializarea medicala dedicata diagnosticarii si tratamentului bolilor pielii, parului, unghiilor si mucoaselor

Estetica Medicala

Va ofera solutii moderne, personalizate, pentru toate problemele pielii dumneavoastra, sub indrumarea unei echipe de medici profesionisti, cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. In cadrul Med’Art Clinic  tratam cu cele mai bune rezultate nu numai defectele generate de timp (anti-aging), ci si cele generate de diverse accidente sau traume, de exemplu: cicatrici dupa arsuri, cicatrici si imperfectiuni dupa accidente de masina, imperfectiuni dupa diverse operații etc. Corespundem celor mai stricte standarde de siguranta si pregatire profesionala, iar de aceea putem spune cu certitudine ca pacientii se pot considera pe maini bune.

Este ramura dermatologiei care utilizeaza tehnici anti-imbatranire si de imbunatatire a aspectului pielii, efectuate non-chirurgical si non- sau minim invaziv.