+40 Secret By Dr. Veronica Moisil

Tehnica

Este o tehnică specială de injectări, dezvoltată în ultimul an de Dr. Veronica Moisil, după 15 ani de experiență în acest domeniu și folosind ultimele inovații, inclusiv HArmonyCA.

Efect

Efectul obținut asupra pacientelor 40plus este un lifting absolut spectaculos, cu un uimitor aspect de întinerire a feței. WOW - este reacția pacientelor și a celor din jur după încheierea procedurilor, care se fac la un interval de cca. 3 săptămâni (3 ședințe în total), ceea ce permite medicului o ajustare perfectă atât a tratamentului, cât și a corecțiilor necesare - mai ales în cazul asimetriilor feței.

Tratament

Fiecare tratament este personalizat și doar Dr. Veronica Moisil va decide la consultația inițială care este mixul perfect de injectări care va fi folosit, ritmul acestora, dozele și zonele în care se va aplica. Prețul tratamentului va fi influențat de cantitățile de produs folosite în cadrul ședințelor, dar variaza intre 1500-2000 euro. Programările se pot face la recepția Med'Art Clinic, în limita locurilor disponibile.

Pentru programari ne puteti contacta la 0758.035.868

PROGRAMARE

0770277213

Luni-Vineri 10:00 – 21:00
Address STR. Macinului NR. 11A, Cluj-Napoca,Romania