Remodelare Corporala

Med'Art Clinic

La Med’Art Clinic imbinam frumusetea cu stiinta, oferind cea mai avansata tehnologie medicala si specialisti devotati pacientilor, intr-un ambient relaxant si modern.

CoolTech – Cocoon Medical:

Este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul sau de actiune se bazeaza pe o racire controlata, -8 grade Celsius, ce distruge adipocitele pentru remodelarea corporala. Expunerea la rece este realizata in asa fel incat sa afecteze doar celulele grase, fara a leza pielea sau alte organe. Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie.

Ce vor experimenta pacientii?

  • Fara timp de recuperare
  • Tratament non-invaziv
  • Fara durere
  • Distrugerea definitiva a adipocitelor

Ce poti trata cu CoolTech?

Zona feselor, abdomenului, picioare genunchi, solduri,coapse.

VelaShape III – Syneron Candela

Echipamentul ideal de reconturare corporala si diminuare celulita. VelaShape III este solutia ideala non-chirurgicala de tratare a zonelor cu probleme. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experienta vasta a Syneron si studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume. VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.

Ce vor experimenta pacientii?

Criolipoliza este un tratament medicalTratamente scurte si rezultate excelente
Slabire in cm inca de la prima sedinta
Fara timp de recuperare si disconfort
Grad de satisfactie ridicat folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul sau de actiune se bazeaza pe o racire controlata, -8 grade Celsius, ce distruge adipocitele pentru remodelarea corporala. Expunerea la rece este realizata in asa fel incat sa afecteze doar celulele grase, fara a leza pielea sau alte organe. Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie.

Ce poti trata cu VelaShape III?

Remodelare corporala, celulita, reducere circumferentiala, tonus si elasticitate.